Samen met je reisgenoot krijg je de kans om adembenemende landschappen te verkennen, exotische culturen te omarmen en herinneringen voor het leven te creëren.

Maar wacht, er is meer! Je maakt niet alleen kans op deze epische wereldreis, maar je kunt ook prijzen winnen voor andere avonturen waar je hart sneller van gaat kloppen.

Meedoen is super eenvoudig:

 • Koop een zakje First Energy Gum
 • Vul alle gegevens in via de onderstaande knop
1 van 2

Wat gaan jullie doen?

 • Sandboarding

  Scheur door de duinen tijdens een opwindende sandboardsessie in de woestijn.

 • Jungle trip

  Verlies jezelf in de magie van Aziatische oerwouden tijdens een onvergetelijke hike. 

 • Boomhut

  Overnacht in betoverende boomhutten, omringd door de geluiden van de natuur. 

 • Duiken

  Verken de onderwaterwereld en duik in de koraalblauwe zeeën. 

 • Grand Ganyon

  Trek door de majestueuze Grand Canyon in Amerika en laat je verbazen door de grootsheid van Moeder Natuur.

 • Stad

  Sluit je reis af met een bezoek aan een stad. Deze blijft voorlopig nog even geheim!

1 van 2

Maandelijkse prijzen

Je maakt niet alleen kans op deze epische reis rond de wereld, maar je kunt ook prijzen winnen voor andere avonturen waar je hart sneller van gaat kloppen.

FAQ

Hoe werkt het?

 • Koop een zak First Energy Gum in de winkel of via onze eigen webshop.
 • Vul de code op de achterkant in op firstenergygum.nl
 • Vertel ons waarom jij die wereldreis zou moeten winnen!

Wat is inbegrepen in de reis?

 • Vliegtickets naar meerdere bestemmingen op drie continenten.
 • Dagactiviteiten zoals sandboarden, diepzeeduiken, junglesafari en excursies.
 • 15-16 nachten accommodatie in avontuurlijke middenklasse locaties.
 • Vervoer

Wat is niet inbegrepen in de reis?

 • Optionele excursies.
 • Reis- en annuleringsverzekering.
 • Reisdocumenten en visum
 • Alle consumpties tenzij hierboven uitdrukkelijk anders vermeld.
 • Exclusief vervoer van huisadres winnaar naar luchthaven en terug naar huisadres.

Wat is de minimale leeftijd?

De minimale leeftijd is 21 jaar.

Is de reis toegankelijk voor iedereen?

Het is een avontuurlijke wereldreis, waarbij je in 16 dagen minstens drie continenten bezoekt. Het is dus een intensief programma. Er worden ook avontuurlijke activiteiten ondernomen, die toegankelijk zijn voor mensen zonder ervaring. Een goede lichamelijke conditie is echter wel een vereiste. Denk aan sandboarden, een jungletocht of duiken.

Is het een luxe reis?

Het is een avontuurlijke wereldreis, ook qua accommodatie en verzorging. Verwacht dus geen luxe hotels.

Kan ik mijn eigen reisgenoot kiezen?

Natuurlijk, als deze persoon ook aan de gestelde voorwaarden voldoet.

Wat zijn de andere avonturen die ik kan winnen?

Elke maand geven we een avonturen weg. Deze prijs is een waardebon voor een leuke avontuurlijke dagactiviteit in Nederland. Dit is geen all-inclusive reis maar een deelname bij een van onze partners. Denk aan parachutespringen, een luchtballonvaart of blokarten.

Wat moet ik doen om een kans te maken?

Koop een First Energy kauwgompakket en vul een code in waaruit blijkt dat je het product tijdens de actieperiode hebt gekocht en waarom je deze reis wilt winnen!

In welke periode maak ik een kans?

Bij deelname in de periode van 5 maart tot en met 31 mei 2024.

Wanneer vindt de reis plaats?

In 2024. De reis zal (bij voorkeur) plaatsvinden in (begin) september 2024, buiten de schoolvakanties.

Zijn de details van de reis al bekend?

De details van de reis zijn onder voorbehoud en zullen met de winnaar worden gecoördineerd na de duur van de winst. De reis zal bij voorkeur begin september 2024 plaatsvinden. De reis duurt 16 dagen.

Hoe wordt de hoofdprijs bekendgemaakt?

De winnaar wordt uiterlijk 15 juni per e-mail of telefonisch op de hoogte gesteld en daarnaast wordt de winnaar ook bekendgemaakt via het First Energy B.V. en Instagram account @firstenergygum.

Hoe worden de andere prijzen bekendgemaakt?

Winnaars krijgen uiterlijk op de 5e van de maand bericht via e-mail of telefoon en daarnaast wordt de winnaar ook bekendgemaakt via het First Energy B.V. en Instagram account @firstenergygum.

Waar kan ik de producten kopen?

First Energy Gum is verkrijgbaar op veel locaties van grote supermarkten zoals Albert Heijn, Jumbo, Spar, Shell en BP. Het product is ook verkrijgbaar via firstenergygum.nl.

Waar kan ik de codes vinden?

Je vindt de unieke codecombinaties op de achterkant van de promotiepakketten. Zie hulp bij het deelnameformulier.

Hoe vaak kan ik deelnemen?

Je kunt één keer per maand meedoen. Zo maak je elke maand kans op een van de avonturen en natuurlijk op de hoofdprijs.

Algemene voorwaarde

Op deze pagina vind je de aanvullende voorwaarden van de (win)actie "Win een avontuurlijke wereldreis voor 2 of een van de andere avonturen" van First Energy Gum.

Kopers maken kans op een wereldreis (over ten minste drie continenten) of een ander avontuur (bijv. skydiven en blokarten) door de code op de First Energy kauwgomverpakking in te voeren en de leukste, grappigste, meest aansprekende motivatie te geven waarom ze juist deze prijs willen winnen.

Definities

Promotie

"Win een avontuurlijke wereldreis voor 2 personen of een van de andere avonturen."

De reis

De te winnen reis zoals verder beschreven in artikel 7.

Koper(s)

De persoon/personen die een First Energy Gum heeft/hebben gekocht tijdens de actieperiode.

Code(s)

De code die de Koper tijdens de actieperiode op de achterkant van de First Energy Gum verpakking vindt en heeft ingevuld en ingediend op www.firstenergygum.nl in overeenstemming met de actievoorwaarden.

Prijswinnaar(s)

De deelnemer wiens inzending is gekozen in overeenstemming met artikel 5 en 6 en zijn of haar gekozen reisgenoot.

Promotieperiode / Deelnameperiode

De periode waarin Kopers hun Code(s) kunnen invoeren om deel te nemen aan de Promotie, namelijk 5 maart 2024 (00:00) tot 31 mei 2024 (23:59).

1. Toepasselijkheid

1.1 Deze Aanvullende Actievoorwaarden zijn uitsluitend van toepassing op de (win)actie "Win een avontuurlijke Wereldreis voor 2 personen of één van de andere avonturen" van First Energy Gum.

1.2 In geval van tegenstrijdigheden tussen de Algemene Actievoorwaarden en de Aanvullende Actievoorwaarden geldt hetgeen in de Aanvullende Actievoorwaarden is opgenomen. Deze Aanvullende Actievoorwaarden en de Algemene Actievoorwaarden worden hierna gezamenlijk aangeduid als "Actievoorwaarden".

1.3 Door deel te nemen aan de Actie verklaren deelnemers dat zij de Actievoorwaarden hebben gelezen en akkoord gaan met de daaruit voortvloeiende rechten en plichten.

2. Aanbieder

De Actie wordt georganiseerd door First Energy B.V., kantoorhoudende aan Den Ilp 27A te Den Ilp. Kijk voor meer informatie op firstenergygum.nl

3.Deelname

3.1 De deelnemer kan gedurende de actieperiode deelnemen aan een Actie.

3.2 First Energy B.V. behoudt zich het recht voor om, zonder voorafgaande kennisgeving, wedstrijden te beëindigen, te onderbreken, te verlengen of te wijzigen en/of de Actievoorwaarden en/of de prijzen te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enigerlei wijze de verplichting te hebben deelnemers schadeloos te stellen.

3.3 Voor deelname aan deze Actie geldt een afwijkende leeftijdsgrens. Bij inschrijving voor de Actie of voordat een prijs wordt uitgereikt, kan om de geboortedatum van de deelnemer of een kopie van een geldig identiteitsbewijs worden gevraagd.

3.4 Deelnemers kunnen tijdens de Deelnameperiode hun code, gevraagde gegevens en persoonlijke motivatie invoeren via de Actiepagina op de website www.firstenergygum.nl. Elke unieke deelnemer biedt de mogelijkheid tot deelname. Deelnemers met meerdere unieke codes kunnen dus meerdere keren deelnemen binnen de Deelnameperiode. Deelnemers kunnen binnen de Deelnameperiode één keer per maand deelnemen indien zij meerdere unieke codes invoeren.

3.5 De Deelnemer dient:Bij aanvang van de Actie minimaal 21 jaar oud te zijn;EnIn het bezit te zijn van een geldig paspoort;Eneen vaste woon- of verblijfplaats in Nederland te hebben;EnDe gevraagde (contact)gegevens en informatie volledig en juist te verstrekken;EnIn goede fysieke conditie te verkeren om avontuurlijke activiteiten te ondernemen, alsmede een druk reisschema te hebben.

3.6 Indien de Deelnemer wordt geselecteerd als prijswinnaar van een Actie, gaan hij en de vooraf door de Deelnemer aangewezen reisgenoot akkoord met het gebruik en/of publicatie van zijn profielfoto, op welke wijze dan ook, in verband met promotionele activiteiten van First Energy B.V..

3.7 Medewerkers van First Energy B.V. en andere partners van de betreffende Actie zijn uitdrukkelijk uitgesloten van deelname.

4. Deelnamekosten

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan deze actie, behalve de gemaakte aankoop van een First Energy kauwgompakket.

5. Bepaling winnaars

5.1 Winnaars worden gekozen op basis van de volgende criteria: Deelnemer heeft tijdens de actieperiode een aankoop gedaan van het product First Energy Gum; enDeelnemer heeft tijdens de actieperiode de productcode correct ingediend; enDeelnemer heeft de gevraagde gegevens volledig en correct ingevuld; enDeelnemer heeft de beste inzending / motivatie ingediend, dit uitsluitend ter beoordeling van First Energy B.V.

5.2 Voor deze actie wordt 1 winnaar van de hoofdprijs (Wereldreis) en 4 winnaars van de overige prijzen (avonturen zoals mountainbiken, kitesurfarrangementen) aangewezen.

5.3 Iedere deelnemer garandeert dat de verstrekte (persoons)gegevens juist en volledig zijn. Indien een deelnemer onvolledige en/of onjuiste (persoons)gegevens heeft verstrekt, heeft First Energy B.V. het recht de deelnemer uit te sluiten van verdere deelname en kan First Energy B.V. besluiten het recht op de te winnen prijs te laten vervallen.

5.4 In geval van fraude of onrechtmatige beïnvloeding van de Actie heeft First Energy B.V. het recht deelnemers uit te sluiten, prijzen niet uit te keren of het recht op de prijs (achteraf) te laten vervallen.

5.5 First Energy B.V. is te allen tijde gerechtigd deelnemers zonder opgaaf van redenen uit te sluiten van deelname.

6. Bekendmaking van winnaars

6.1 Na afloop van de Actieperiode, uiterlijk op 15 juni 2024, wordt uit alle inzendingen één Deelnemer geselecteerd die de hoofdprijs voor 2 personen wint. Deze persoon wordt per e-mail of telefonisch op de hoogte gesteld. De winnaar kan ook bekend worden gemaakt via de website van First Energy B.V. en op social media. Gedurende de actieperiode zal er ook elke maand een andere avonturenprijs worden gekozen. Dit zal na elke maand gebeuren, uiterlijk op de 5e van de volgende maand.

6.2 De uitslag van de Actie is bindend en niet voor beroep vatbaar. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

6.3 First Energy B.V. zal zo spoedig mogelijk, doch in ieder geval binnen drie weken na het bekend worden van de uitslag contact opnemen met de winnende deelnemer(s) via de opgegeven contactgegevens. Als een winnaar niet kan worden bereikt, zal First Energy B.V. een volgende winnaar aanwijzen op dezelfde manier waarop de oorspronkelijke winnaar is aangewezen. In dat geval kan de oorspronkelijke winnaar geen aanspraak meer maken op de prijs of enige vergoeding of terugbetaling.

6.4 First Energy B.V. kan in geen geval verantwoordelijk worden gehouden voor het opgeven van een onjuist telefoonnummer, e-mail of huisadres door de deelnemer.

6.5 First Energy B.V. behoudt zich het recht voor om geen Prijs toe te kennen aan een Deelnemer die zich tijdens de Actie uit in strijd met de wet, goede zeden of openbare orde.

7. De prijzen

7.1 Er zijn meerdere prijzen te winnen via de Actie. Er is één hoofdprijs die uiterlijk 15 juni 2024 wordt uitgereikt aan één van de deelnemers die zich hierna winnaar mag noemen en één persoon mee op reis neemt die tevens voldoet aan de voorwaarden in artikel 3.5.

7.2 Als hoofdprijs wordt een wereldreis aangeboden. De hoofdprijs omvat (indicatief) de volgende activiteiten voor 2 personen:

Vliegtickets naar meerdere bestemmingen verspreid over drie continenten.

Dagactiviteiten zoals sandboarden, diepzeeduiken, junglesafari en excursies15-16 overnachtingen in avontuurlijke middenklasse locaties

Vervoer

De volgende kosten zijn nadrukkelijk niet bij de prijs inbegrepen:

Optionele excursiesDrie maaltijden per dag

Reis- en annuleringsverzekering

Reisdocumenten en visum

Alle consumpties tenzij hierboven nadrukkelijk anders vermeld

Exclusief vervoer van woonadres van winnaar naar luchthaven en terug naar woonadres

7.3 Op de te winnen prijs zijn de ANVR-reisvoorwaarden van toepassing.

7.4 De details van de reis zijn onder voorbehoud en worden in overleg met de winnaar met de reisorganisatie geregeld na het verstrijken van de looptijd van de prijstrekking. De prijs moet in 2024 worden verzilverd en moet uiterlijk 15 juli 2024 met de reisorganisatie zijn afgestemd. De reis vindt bij voorkeur plaats in september/oktober. De organisatie komt met drie voorstellen voor een reisperiode (buiten de schoolvakanties). De winnaar moet hieruit één reisperiode kiezen. Als deze niet gekozen kan worden, gaat de hoofdprijs naar een andere winnaar. De reis kan niet in geld worden uitbetaald.

7.5 Elke prijs is persoonlijk en daarom niet overdraagbaar aan derden. Indien de winnaar een prijs niet wil of kan accepteren in de vorm waarin deze wordt aangeboden en/of de winnaar niet voldoet aan de voorwaarden genoemd in artikel 3.5, vervalt het recht op de prijs. First Energy B.V. is niet aansprakelijk voor omstandigheden die verzilvering van de prijs in de weg staan.

8. Vrijwaring

8.1 First Energy B.V. is verantwoordelijk voor de uitvoering van de prijs. Deelname aan de activiteiten is op eigen risico. Overige prijzen (avontuurlijke arrangementen) worden uitgevoerd door externe partijen. Hun voorwaarden zijn dan van toepassing.

8.2 De prijs wordt toegekend in de staat waarin deze zich bevindt. First Energy B.V. is niet aansprakelijk voor zichtbare of verborgen gebreken aan de prijs, noch voor schade ontstaan bij de uitvoering van de prijs.

8.3 Een gewonnen prijs is persoonlijk, uniek en niet overdraagbaar en is niet inwisselbaar voor geld, goederen en/of diensten. Als een prijs onverhoopt niet beschikbaar is, ontvangt de winnaar indien mogelijk een vervangende prijs. De winnaar kan dan geen aanspraak maken op de oorspronkelijke prijs of enige terugbetaling of andere compensatie.

8.4 Kosten voor het verkrijgen van een geldig reisdocument (paspoort en visum), rijbewijs en creditcard met PIN op naam van de Deelnemer, een eventuele reis- en annuleringsverzekering, zakgeld en consumpties zijn geheel voor rekening van de Deelnemer, tenzij anders vermeld.

8.5 De Prijs kan worden geannuleerd als gevolg van onvoorziene omstandigheden.

8.6 First Energy B.V. is niet aansprakelijk voor schade en verlies van prijswinnaars en/of hun eigendommen tijdens de reis.

9. Kansspelbelasting

First Energy B.V. zorgt voor de afhandeling en directe betaling van de verplichte kansspelbelasting over de waarde van de Prijs aan de belastingdienst.

10. Medewerking deelnemer

10.1 Prijswinnaars zullen desgevraagd meewerken aan promotionele activiteiten met betrekking tot de Actie zoals foto- of filmopnames en interviews. First Energy B.V. is dan gerechtigd deze foto- of filmopnamen en interviews op welke wijze dan ook openbaar te maken en/of te verveelvoudigen. First Energy B.V. is hiervoor geen vergoeding verschuldigd aan de Deelnemer(s).

10.2 De Deelnemer en zijn/haar reisgenoot verlenen bij voorbaat onvoorwaardelijke toestemming aan First Energy B.V. om zijn/haar naam en het beeld- en/of geluidsmateriaal dat uitdrukkelijk betrekking heeft op de Deelnemer, al dan niet in verkorte of bewerkte vorm, te gebruiken voor de productie, uitzending en promotionele doeleinden van de Actie, ongeacht het medium, de duur en de frequentie.

10 3 Hieronder valt ook het (her)gebruik van het beeld- en/of geluidsmateriaal in (reclame)uitingen van of vanwege de Actie en in vervolgcampagnes.

10.4 De Deelnemer doet afstand van alle aanspraken die jegens First Energy B.V. en de aan haar gelieerde rechtspersonen en personen geldend gemaakt zouden kunnen worden vanwege het gebruik waarvoor toestemming is verleend onder de Actievoorwaarden.

10.5 De verleende toestemming zoals omschreven in dit artikel is een uitdrukkelijke voorwaarde voor deelname aan de Actie.

10.6 De winnaars worden gedurende de gehele reis begeleid door één of meerdere reisleiders. Deze persoon zal tijdens de reis ook video- en fotomateriaal maken ten behoeve van een reisverslag en andere eerder genoemde doeleinden.

11. Uitsluiting van deelname

11.1 Medewerkers van First Energy B.V., en andere partners van de betreffende Actie zijn uitgesloten van deelname.

11.2 First Energy B.V. behoudt zich het recht voor om deelnemers te allen tijde zonder opgaaf van redenen uit te sluiten of te diskwalificeren van deelname, in het bijzonder indien zij zich niet houden aan de actievoorwaarden of anderszins onrechtmatig handelen jegens First Energy B.V. of derden.

11.3 Deelnemers met een postadres buiten Nederland zijn uitgesloten van deelname.

11.4 Deelnemers jonger dan 21 jaar zijn niet gerechtigd deel te nemen aan deze Actie.

12. Privacy

12.1 Deelname aan de Actie houdt in dat persoonsgegevens van de Deelnemer worden verwerkt om First Energy B.V. in staat te stellen de Deelnemer te informeren, bijvoorbeeld over het verloop van de prijsvraag. Alle persoonlijke gegevens verkregen van deelnemers in verband met de Actie zullen strikt vertrouwelijk en in overeenstemming met First Energy B.V.'s privacy- en cookieverklaring worden behandeld.

12.2 Persoonlijke gegevens worden bewaard in het winnaars bestand van First Energy B.V.. De persoonsgegevens van prijswinnaars worden zeven (7) jaar bewaard in verband met fiscale wetgeving. De persoonsgegevens van niet-winnaars worden één (1) jaar bewaard. First Energy B.V. zal de gegevens niet verder verstrekken aan derden, behalve in het geval zij hierom wordt verzocht door de autoriteiten.

12.3 Door deel te nemen aan de Actie stemt de deelnemer er tevens mee in dat zijn of haar gegevens beschikbaar worden gesteld aan de prijzensponsor(s) en eventuele andere partners van de Actie. De deelnemer heeft het recht om te allen tijde te verzoeken dat zijn of haar gegevens uit de database worden verwijderd, met uitzondering van het materiaal dat is verkregen in overeenstemming met artikel 10 van deze algemene voorwaarden.

13. Aansprakelijkheid

13.1 Behalve in gevallen van opzet of grove nalatigheid, is First Energy niet aansprakelijk voor enige schade van welke aard dan ook geleden door de deelnemer en/of winnaar als gevolg van deelname aan de Actie, inclusief maar niet beperkt tot schade als gevolg van:

het niet kunnen deelnemen aan de Actie;

uitsluiting van deelname of diskwalificatie;defecten aan de prijs;

gebruik van de verstrekte prijs;

late ontvangst van de prijs;

kleine afwijkingen in de ontvangen prijs in vergelijking met de gepubliceerde prijs;

beschadiging of verlies van de prijs tijdens verzending;

het niet kunnen gebruiken van de prijs;

de ontvangst van de prijs door een onbevoegd persoon.

13.2 Druk-, spel-, zet- of andere dergelijke fouten in door First Energy B.V. gepubliceerd materiaal, van welke aard dan ook, kunnen niet aan First Energy B.V. worden tegengeworpen en scheppen op geen enkele wijze een verplichting voor First Energy B.V..

14. Wijzigingen

14.1 First Energy B.V. behoudt zich het recht voor deze Algemene Actievoorwaarden en de aanvullende voorwaarden van een specifieke Actie eenzijdig te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving of nadere berichtgeving achteraf.

14.2 Een herziene versie van de Actievoorwaarden zal zo spoedig mogelijk ten tijde van de Actie bekend worden gemaakt of anderszins worden gecommuniceerd.

14.3 First Energy B.V. behoudt zich het recht voor de Actie te allen tijde zonder opgaaf van redenen te beëindigen en/of de gecommuniceerde, prijzen, Actieperiode en/of aanvullende Actievoorwaarden te wijzigen.

15. Klachten

15.1 Voor klachten of vragen kunt u schrijven naar info@firstenergygum.nl tenzij in de aanvullende voorwaarden anders is bepaald.

15.2 Bij het indienen van een klacht dient duidelijk te worden vermeld:om welke Actie het gaat;via welk medium de Actie is aangekondigd;de inhoud van de klacht.

15.3 First Energy B.V. streeft ernaar om klachten en vragen binnen 14 dagen na ontvangst te behandelen, mits deze correct zijn ingediend.

Slot

16.1 Indien de Actie kwalificeert als een promotioneel kansspel in de zin van de Gedragscode Promotionele Kansspelen, zal de Actie worden georganiseerd in overeenstemming met deze Gedragscode.

16.2 Op deze Actievoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen die hieruit voortvloeien zullen worden beslecht door de bevoegde rechter te Rotterdam.

16.3 In alle gevallen waarin deze Actievoorwaarden niet voorzien, beslist First Energy B.V..