first-energy-gum-red-mint-blue-mint

Nieuwe energy gum in twee smaken

First Energy Gum, de energie-kauwgom ontwikkeld door Olympisch kampioen Mark Tuitert en YouTube-ster Thomas van der Vlugt, lanceert op dinsdag 16 mei 2023 een geheel nieuwe energy gum in maar liefst twee smaken.

Deze nieuwe suikervrije kauwgom bevat 40 mg cafeïne per gum, is handig te doseren en geeft je binnen tien minuten een energie-boost. First Energy Gum is verkrijgbaar in de smaken Red Mint en Blue Mint en is verpakt in een handig zakje met hersluitbare zipper. Het product is geschikt voor iedereen die een snelle energie-boost nodig heeft, of het nu voor onderweg, het sporten, werken of studeren is. First Energy Gum creëert een nieuwe categorie en gaat daarmee de strijd aan met traditionele energieproducten zoals koffie en energie dranken. Het unieke van ‘energy gum’ is dat de cafeïne direct opgenomen wordt in je mond tijdens het kauwen van gum.

Mark Tuitert, Olympisch kampioen schaatsen, was altijd op zoek naar manieren om zijn prestaties te verbeteren. Vanaf 2017 runt hij First Energy Gum samen met zijn compagnons, waaronder Thomas van der Vlugt. Hun doel: bijdragen aan fysieke en mentale prestaties door de beste en lekkerste suikervrije energy gum te produceren die het lichaam voorziet van directe energie.

Mark: “De afgelopen vijf jaar hebben we veel geleerd. De feedback die we vooral kregen is dat het echt werkt, maar men vond de gum ook vrij groot en heftig van smaak. Veel mensen haakte daarop af. Daarom hebben we veel tijd gestoken in de ontwikkeling van twee nieuwe producten in de smaken de ‘Red Mint en Blue Mint’. We hebben geluisterd naar onze klanten en zijn aan de slag gegaan met de grootte, smaak en verpakking. We hebben ons merk online gebouwd met een vaste klantenbasis, maar hebben altijd de ambitie gehad om overal verkrijgbaar te zijn. Daarom breiden we binnenkort onze distributie verder uit met diverse nieuwe petrol en retail kanalen.

Thomas van der Vlugt, mede-eigenaar van First Energy Gum en bekend van zijn YouTube-kanaal StukTV, is enthousiast over de lancering van deze nieuwe energy gum: "Wij willen een positieve impact hebben op mensen en hen helpen het maximale uit hun leven te halen. Ik hoop ook vooral dat jongvolwassenen de overstap naar onze energy gum gaan maken als een uniek en beter alternatief voor energiedrankjes of pre-workouts.

Dus waar wacht je nog op? Ga naar www.firstenergygum.nl en bestel je eigen First Energy Gum in de smaken Red en Blue Mint. Kauw, geniet en blijf scherp!
Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.