THIS IS HOW FIRST ENERGY GUM WORKS

ZO WERKT FIRST ENERGY GUM!

FIRST Energy Gum is de perfecte manier om energie te krijgen zonder de ongemakken die energiedrankjes of koffie hebben. Het drinken tijdens sporten is namelijk vaak geen optie. Gum daarentegen is handig om in te nemen tijdens de meeste sporten. Al vaker hebben we geschreven over de werking van FIRST of over de vergelijking met energiedrankjes, koffie of cafeïne capsules. In onderstaande animatievideo wordt dit nogmaals helder uitgelegd:

 

De bite 

Een veel voorkomende reactie is de 'bite' van onze gum. Dit is de bittere smaak van cafeïne die in de ‘liquid center fill’ verwerkt zit. Zodra de vloeistof binnen 20 seconden is opgelost, is deze smaak verdwenen en ontstaat er een frisse muntsmaak.

 

Opname 

Zoals je in de video kunt zien, is er een verschil tussen de opnametijd van cafeïne in drankjes en gum. De cafeïne in energie drinks, koffie en pillen wordt via het maag-darmkanaal opgenomen, terwijl de cafeïne uit energy gums wordt opgenomen via het slijmvlies in je mond. Hierdoor zit de cafeïne binnen 10 minuten in je bloed.

 

Langdurige werking 

Je kunt FIRST dus het beste 10 minuten voor je training of wedstrijd gebruiken. De energie boost werkt tot wel 5 á 6 uur! Wanneer je aanvoelt dat je meer energie nodig hebt, kun je altijd een tweede gum nemen. De werking van cafeïne verschilt per individu, maar met FIRST Energy Gum kun je goed sturen op de hoeveelheid die je inneemt.

 

Gebruiksmomenten van FIRST

FIRST is ook te gebruiken tijdens andere activiteiten dan alleen sport. Moet jij de aankomende tijd uren blokken voor tentamens? Of heb je een middag dip op kantoor of achter het stuur? Gebruik FIRST dan voor extra energie en concentratie!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.