ENERGY GUM IS FOR EVERYONE

ENERGY GUM IS VOOR IEDEREEN

We krijgen zo nu en dan de vraag: ‘Kan First Energy Gum ook gebruikt worden op andere momenten dan alleen sport?’ Het antwoord is simpel: ‘Ja, want energiebehoefte speelt een rol bij heel veel facetten in het leven, niet alleen sport.’


Sporters, maar ook piloten en feestgangers 

Uit onderzoek is gebleken dat wielrenners een grotere vermogensoutput hebben bij het gebruik van cafeïne. Naast sporters hebben ook andere mensen baat bij meer uithoudingsvermogen. Denk aan piloten en cabin crew die jetlags tegengaan en feestgangers die wat langer willen dansen. 

 

Ondernemers en freelancers die vroeg opstaan 

Door te kauwen op Energy Gum gaat je motivatie omhoog. Je bent eerder geneigd aan het werk te gaan met cafeïne. Daarnaast werkt cafeïne positief op je humeur.

 

Chauffeurs, uitsmijters en bouwvakkers 

Uit onderzoek van het Amerikaanse leger is gebleken dat soldaten die Energy Gum namen onder zware vermoeidheid beter hun taken konden blijven uitvoeren. Zit je lang achter het stuur? Sta je lang op je benen of verricht je zware arbeid? Neem Energy Gum!

 

Advocaten, chirurgen en studenten 

Cafeïne kauwgom werkt binnen 10 minuten. Dit komt doordat de cafeïne wordt opgenomen door je slijmvlies. Advocaten die tot diep in de nacht dossiers doorspitten, chirurgen die uren staan te opereren of studenten die doortrekken voor een tentamen, ze kunnen op het laatste moment altijd nog beslissen om een extra gum te nemen als oppepper.

 

Gamers en computer freaks 

Energy drinks zijn zeer populair onder de jongeren doelgroep. Niet echt gezond en van al die drank moet je vaker naar de toilet. Niet leuk als je midden in je game zit of net een bedrijf aan het hacken bent ;-)

 

Zo ben je weer op de hoogte van de gebruiksmomenten van First Energy Gum. Wil je meer weten, check dan deze informatie.

Terug naar blog

1 reactie

Altijd 15 min voor mijn krachttraining
Opmerking: ze zijn wel lastig uit de verpakking te krijgen!

Rob Ordelman

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.