A PEEK BEHIND THE SCENES AT MARK TUITERT

EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN BIJ MARK TUITERT

"Zo stond ik op het topje van de berg, en begin ik nu weer helemaal onderaan".

 

Van schaatser naar ondernemer 

Het begint met een fantastisch idee, en dan? Een product ontwikkelen, een naam verzinnen, een verpakking vormgeven, een kantoor openen, personeel aannemen, en dan maar eens aan de wereld gaan uitleggen waarom ze jouw product moeten kopen.

Ik weet niet waar ik moet beginnen. Maar ik weet één ding wel; ik ben leergierig, zit vol passie, energie en wilskracht en ik geef alles wat ik in me heb. Net zoals toen bij het schaatsen.

 

FIRST video

In de jaren na mijn topsport carrière ben ik op zoek gegaan naar een betere en makkelijkere manier om een gezonde energie boost te krijgen voor trainingen en wedstrijden.

Dit heeft geresulteerd in het bedrijf en merk dat ik vorig jaar ben gestart: First Energy Gum. Een kauwgom met pure cafeïne en b-vitamines die je binnen 10 minuten voorziet van een schone energie boost. Bekijk hier hoe mijn eerste weken in het bedrijf waren:

 

 

De ambitie van Mark

Ik wil mensen motiveren en helpen het beste uit zichzelf te halen. En niet alleen in sport, maar in alle uitdagingen die we met z’n allen dagelijks tegenkomen.

Enerzijds wil ik dat doen door mensen te voorzien van een extra dosis schone energie in de vorm van onze kauwgom. Anderzijds door te laten zien hoe we ons bedrijf van scratch aan het bouwen zijn.  Zo ontmoet ik de meest uiteenlopende en interessante personen, bezoek ik allerlei events, bedrijven en collega-ondernemers en onderneem ik zelf van alles voor de ‘First time’. Ik wil de reis laten zien. De reis van vechten, hopen, dromen, geloven, huilen, lachen, werken, vallen, opstaan en weer doorgaan.

En waar het eindigt? Ik heb geen idee. Ik zou het in ieder geval super leuk vinden als je mij en First blijft volgen! I’ve only just begum! ;-)

 

Groet,

Mark Tuitert

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.