THE NEW ENERGY SOURCE FOR ATHLETES

DE NIEUWE ENERGIEBRON VOOR TOPSPORTERS

Clean energy in de vorm van pure cafeïne

Energy drinks ken je waarschijnlijk wel, maar energie kauwgom? First is een energie kauwgom met een vloeibare vulling die bestaat uit pure cafeïne en B-vitamine die focus, kracht en uithoudingsvermogen bevordert. Het is bekend onder topatleten en sportwetenschappers dat cafeïne werkt. Wat veel mensen niet weten is dat kauwgom de beste manier is om het tot je te nemen.

Ik dronk meestal een dubbele espresso voor de start van mijn wedstrijden of zware trainingen. Het probleem daarvan was dat koffie laxeert en andere cafeïnehouders zoals pillen of energiedrankjes waren meestal ook niet ideaal omdat ze suikers of aspartaam bevatten.

 

Snelle werking

De kracht van First Athletes Energy Gum is dat het binnen 5 tot 10 minuten via de slijmvliezen wordt opgenomen in je bloed, je voelt vrijwel direct de opwekkende werking. Tijdens mijn carrière had ik nog geen energie kauwgom voorhanden, daarom besloot ik er zelf maar één te creëren.

Naast mijn trainingen gebruik ik First vaak ook als opkikker tijdens het autorijden en ik heb daarom altijd een pakje in mijn auto liggen. De combinatie van cafeïne en b-vitamine zorgen naast alertheid ook voor een betere verbranding van vetten en koolhydraten, een efficiënter energieverbruik en hogere calorieverbranding en dat allemaal zonder suikers.

 

Alles draait om sport, prestaties en gezondheid 

Ik heb veel geleerd en veel gedaan in de afgelopen jaren na mijn schaatscarrière. Toen ik stopte met schaatsen was me één ding duidelijk, ik ga niet op mijn lauweren rusten. Er is zoveel te beleven, zoveel te doen in het leven dat ik er het maximale uit wil halen. Mijn handelen wordt al mijn hele leven gekenmerkt door een drang naar autonomie. Ik regelde mijn eigen sponsors, deed mijn eigen management, schreef mijn eigen trainingsschema’s en ben nu dus bezig met ondernemen.

Het is mijn persoonlijke missie een bijdrage te leveren aan de beleving van sport, de gezondheid van mensen en het benutten van talent. Dit doe ik op het snijvlak van media, sport en gezondheid. Het zijn simpelweg de thema’s waar ik blij van word om mee bezig te zijn, vandaar nu ook de geboorte van FIRST. Risico’s nemen, hard werken, leren, vallen en weer opstaan blijft het devies.

 

Streven om het maximale uit jezelf te halen 

Een uitgebreid gezelschap topsporters, maar bijvoorbeeld ook straaljagerpiloten hebben First al getest. Ze gebruiken onze gum ze voor een training, wedstrijd, vlucht, examen of gewoon als opkikker.

Het is erg motiverend positieve reacties te ontvangen van al deze mensen die gedreven zijn om het beste uit zichzelf te halen en die streven naar het maximale. In topsport is dit eerste worden, goud halen. Vandaar niet voor niets onze naam FIRST en de gouden wrap waarin onze gums verpakt zitten!

Ik ben benieuwd naar wat jullie van First vinden en hoe jullie het gebruiken. Bestel het, probeer het en laat ons weten wat je vindt via onze social media kanalen! FIRST is gemaakt om jou te ondersteunen in het behalen van topprestaties. Ik daag je graag uit. Je leeft maar één keer, geef alles wat je in je hebt iedere dag weer!

 

Sportieve groet,

Mark Tuitert

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.