7 REASONS WHY PEOPLE ARE SWITCHING TO CAFFEINE CHEWING GUM

7 REDENEN WAAROM MENSEN OVERSTAPPEN OP CAFEÏNE KAUWGOM

Aan het eind van de dag willen we allemaal één ding... ons voldaan voelen en weten dat we veel gedaan hebben. 

Maar dat is niet gemakkelijk. Te vaak worden we moe en verliezen we onze aandacht. En met zoveel producten die je een oppepper kunnen geven, is het moeilijk om te weten welke je het meeste voordeel oplevert.

We maken de keuze wat gemakkelijker door je 7 redenen te geven waarom mensen overstappen op First Energy Gum.

1. We zijn snel. Er zijn meerdere manieren om cafeïne in je lichaam op te nemen, en First Energy Gum is de snelste manier. De wangen, het tandvlees, en het gebied onder de tong bevatten slijmvliezen, welke de cafeïne direct opnemen in de bloedbaan zonder dat het door je spijsverteringsstelsel gaat. Op deze manier werkt de cafeïne vijf keer sneller.

2. We leveren 0% shit. In één gum zit evenveel cafeïne als de meeste energiedrankjes, maar dan zonder alle suikers en aspartaam. Ook heb je geen last van een laxerend effect zoals sommigen ervaren bij het drinken van koffie. Plus - met die snelle opname waar we het hierboven over hadden, zijn de effecten nog significanter.

3. We helpen je aan een betere concentratie. Wil je goed alert blijven en supersnel kunnen reageren? Kauwen kan je hier goed bij helpen. Door het bewegen van je kaken gaat je bloed sneller stromen, met als gevolg dat het zuurstofgehalte in de hersenen toeneemt en je brein nog beter z’n best gaat doen.

 4. We voegen tijd toe aan je dag. Niet meer wachten bij de Starbucks. Niet meer drinken en dan 30 minuten wachten tot de cafeïne in je systeem zit. Chew your energy! First Energy Gum kun je altijd bij de hand hebben en innemen wanneer je wilt. Bijvoorbeeld ook tijdens die vervelende inkakmomentjes op het werk.


5. We zijn helemaal groen. Nee, niet qua kleur kauwgom natuurlijk. Onze cafeïne komt uit de groene koffieboon! Deze koffiebonen zijn wereldwijd enorm populair en dat is niet voor niets! Ze verbeteren je metabolisme doordat ze je organen stimuleren om op hun hoogtepunt te werken, wat resulteert in gewichtsverlies.


6. We klotsen niet rond in je buik. Of je nu rent, rijdt of vliegt, niemand wil graag dat er vloeistof door zijn darmen klotst. Denk aan alle vloeistof die je moet drinken om een (mindere) boost te krijgen. Bah. Denk dan aan wat er daarna gebeurt... 🚽😕. First Energy Gum = Minder toilet pauzes.


7. We zijn er voor iedereen. Het is waar. First Energy gum is dan wel ontwikkeld door een olympiër, maar we zijn er niet alleen voor sporters. First Energy Gum is voor iedereen die zich alerter, geconcentreerder en energieker wil voelen. Het is voor degenen die verder willen gaan en meer willen bereiken elke dag. Of je nu een marathon loopt, te laat komt voor een vergadering of je kinderen in bedwang moet houden, onze energie kauwgom helpt je!

 

Probeer het nu zelf

Terug naar blog

2 reacties

Hi Bob, onze gum werkt ongeveer 4 á 5 uur. Dit is afhankelijk van het lichaamsgewicht/lengte.

First Energy Gum

Ik heb een vraag of de totale werkingsduur van de caffeine. Normaal duurt hét ongeveer 6uur tot de caffeine je lichaam uit is. En je dus geen nadelige effecten meer ervaart met slapen. (Denk aan RLS)
Is dit bij de gum ook verkort omdat de opname versneld is?

Mvg

Bob van harmelen

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.